Deze webshop gebruikt cookies om informatie op te slaan betreft uw bestelling.

Verzendkosten NL gratis vanaf €29,00 daaronder slechts €5,90
Verzendkosten BE gratis vanaf €39.00 daaronder slechts €7,30
Extra toeslag voor de Wadden eilanden bedraagt €12,50

Vlo Teek Worm

Vlo Teek Worm

Een vlooienband is een effectief middel om vlooien bij je hond te bestrijden en tegen te gaan.  Een vlooienband bestrijdt gedurende zes maanden vlooien. Het voordeel van de vlooienband is dat het ook werkzaam is als het nat is. Voor een wandeling in de regen hoef je de band dus niet af te doen.

Naast vlooienbanden levert Animal King ook vlooiendruppels, vlooientabletten, vlooienshampoo of een preventief vlooienmiddel in de vorm van tabletjes. De vlo heeft zo geen bestaansrecht meer in de vacht van je hond. Ook lopen onze huisdieren een risico op een besmetting met wormen zoals; spoelwormen, haakwormen en lintwormen. De hond kan ziek worden van deze wormen, maar ook wijzelf kunnen besmet worden met de spoelworm die de honden en katten bij zich dragen. Omdat wij in nauw contact leven met onze huisdieren is het dus belangrijk dat we ze regelmatig ontwormen.

De vlooien, worm en teken bestrijding die je bij Animal King bestelt, heb je zeer snel in huis omdat alles uit voorraad wordt geleverd.

Artikelen 1 tot 9 van 21

| Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 9 van 21

| Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3