Deze webshop gebruikt cookies om informatie op te slaan betreft uw bestelling.

Verzendkosten NL gratis vanaf €29,00 daaronder slechts €5,90
Verzendkosten BE gratis vanaf €39.00 daaronder slechts €7,30
Extra toeslag voor de Wadden eilanden bedraagt €12,50

Hondenshampoo's

Hondenshampoo's

Goede verzorging is belangrijk voor je hond en daar helpen we graag aan mee door het leveren van shampoo speciaal voor honden. Ook voor hondenborstels, middelen voor een gezond gebit en bijvoeding ben je bij Animal King aan het juiste adres.

Hondenshampoo zorgt ervoor dat de vacht heerlijk zacht en glanzend wordt. De hondenshampoos zijn volkomen veilig voor de huid. We leveren veel diverse soorten shampoos voor honden, omdat geen één hond hetzelfde is hebben wij shampoo voor de gevoelige of vette huid, shampoo ter bestrijding van vlooien, teken en luizen, tegen roos of voor een vermoeide of droge vacht. Daarnaast hebben we speciale shampoo voor langharige en kortharige honden, maar ook voor een witte of zwarte vacht. Dit is pas een greep uit ons assortiment.

Heeft je hond last van een kleine kwaal of aandoening, dan vind je in onze hondenapotheek zeer waarschijnlijk het juiste middel.

De beste verzorgingsmiddelen voor je trouwe viervoeter vind je bij AnimalKing. Je kunt rekenen op onze expertise door jarenlange ervaring. Bij Animal King We weten precies wat je hond nodig heeft en geven je graag deskundig advies. Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk je vraag beantwoorden.

Artikelen 1 tot 9 van 17

| Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 9 van 17

| Pagina:
  1. 1
  2. 2